Bratu Daniel Dumitru

Notar Public
Lector Universitar - Doctor in Drept
Mediator

Biroul nostru notarial asigura servicii in domeniul notarial inca din anul 2000. Ne adaptam mereu nevoilor persoanelor fizice cat si celor juridice, oferindu-le servicii profesionale si program de lucru flexibil si venim in sprijinul tuturor celor care au nevoie de serviciul unui notar public profesionist.

Beneficiati de ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta, pregatiti pentru intampinarea solicitarilor si rezolvarea acestora in cel mai scurt timp. Suntem mandri de fiecare profesionist component al echipei noastre ce au la baza ani de experienta in domeniu si ani de lucru cu oamenii.

Suntem un birou notarial ce va ofera mereu confidentialitatea, rezolvarea solicitarilor intr-un timp cat mai scurt, promtitudine si eficienta, profesand cu demnitate şi integritate de aproape 20 de ani. 

Bazându-ne pe un dialog deschis, lucrând cu prudenţă, inspiraţi din principiul echităţii şi condusi după lege şi studiind toate detaliile, găsim cele mai bune soluţii putand da consultații juridice în materie notarială și putem participa, în calitate de specialiști desemnați de părți, la pregătirea și întocmirea unor acte juridice cu caracter notarial.